Corvus
Petra Novák @petra.novak

Acasă

De la prietenii și grupurile tale

LUCRURILE BUNE SE ÎNTÂMPLĂ ÎMPREUNĂ

Oamenii tăi. Locul tău.

Află noutățile prietenilor, găsește conversațiile care contează și fă loc următoarei aventuri împreună.

48conversații din comunitatea ta
Totul Prieteni Grupuri

48 de conversații

Resetează fluxul
Esra Yalçın public

Feribotul a fost anulat, așa că am mers pe jos pe ocolite, pe după cap. Ne-a luat patru ore, am văzut doi foci și un stârc și ne-am întors exact când s-a stins lumina. Sincer, unul dintre accidentele mai reușite ale anului.

Ilustrație abstractă: cercuri pe un inel orbitalIlustrație abstractă: halouri concentriceIlustrație abstractă: cercuri pe un inel orbitalIlustrație abstractă: dune în straturi
25 reacții 2 distribuiri
Îmi place
Camille Farrow group

Se usucă o copie nouă. Mi-a luat patru încercări să fac cerul să se poarte frumos și nu sunt sigur că am reușit.

92 reacții 2 distribuiri
Îmi place
Hassan Beydoun public

Trombonul a fost mutat în șopron la cererea publicului.

33 reacții 2 distribuiri
Îmi place

Greta Lindholm a distribuit o postare din Baltic Sailing

Greta Lindholm diversity_3

L-am revăzut aseară și e mai bun decât îmi aminteam, ceea ce nu se întâmplă aproape niciodată.

Maja Kowalczyk Baltic Sailing group

Vă reamintesc că târgul de carte al bibliotecii e sâmbăta asta, iar anul trecut lumea stătea la coadă înainte să se deschidă, deci.

318 reacții 17 distribuiri
Îmi place
Aleks Rinne public

Am făcut greșeala să număr câte cărți mai sunt în cutii. Răspunsul nu va fi făcut public.

17 reacții
Îmi place
Dmitri Solano public

Am ieșit după lapte și m-am întors patru ore mai târziu după ce acceptasem să ajut la vopsitul unei bărci. Așa începe.

408 reacții 31 distribuiri
Îmi place
Hassan Beydoun diversity_3

Știe cineva cum se scoate vopseaua de pe cărămidă fără să distrugi cărămida? Întreb pentru un zid.

201 reacții 13 distribuiri
Îmi place
Camille Farrow diversity_3

Dacă urcă cineva cu mașina vineri, contribui bucuros la benzină.

261 reacții 6 distribuiri
Îmi place
Jonas Weiler Nordic Film Club group

Cineva a lăsat o pereche foarte bună de bocanci în fața atelierului și stau acolo de trei zile. Vorbiți acum.

274 reacții 6 distribuiri
Iubesc
Petra Novák Baltic Sailing group

A sosit obiectivul second-hand, lentila frontală zgâriată, vânzătorul zice că așa era. Nu așa era.

41 reacții 2 distribuiri
Îmi place
Vezi tot